Vuosaari, Helsinki
info(at)hosinsul.fi

Vyökoe la 19.5. klo 13

Vyökoe la 19.5. klo 13

Hosin Sul Taekwon-don syyskauden vyökoe pidetään lauantaina 19.5. klo 13:00-16:30 Vuosaaren urheilutalon liikuntatilassa (klo 15 eteenpäin siirrytään vireiseen saliin judotatamille). Vyökoe maksaa 25€, ja se maksetaan käteisellä paikan päällä ennen kokeen alkua.

Vyökokeessa alkeisryhmät ja alemmat vyöt suorittavat kokeensa ensin, n. klo 13-15 väisenä aikana, ja ylemmät vyöt jatkavat pidempään.  Värivöiltä vaaditaan vyökokeeseen osallistumista varten 24 treenimerkintää treenikorttiin (Huom! sinisiltä ja punaisilta vöiltä väh. 40 merkintää). Alkeiskurssilta pääsee osallistumaan vyökokeeseen ilman merkkivaatimuksia.
Vyökoetta varten kannattaa kerrata taekwon-don teoriaa monisteista, jotka löytyvät täältä. Junioreille on oma moniste, johon on koottu tärkeimmät asiat hiukan yksinkertaistaen.
Kokeeseen tarvitset mukaan samat treenivaatteet kuin harjoituksiinkin, eli puvun ja vyön (alkeiskurssilaisille verkkarit ja t-paita riittävät). Ota myös mukaan hiukan välipalaa ja lämmintä vaatetta (esim. huppari ja villasukat), ettei odotellessa tule kylmä. Junioreiden perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan vyökoetta, mutta muistattehan pysytellä salin takaosassa ja olla häiritsemättä vyökokelaita :)
Toivomme, että saisimme kokeen alkamaan heti klo 13, eli olettehan paikalla jo noin 12:45 (puku päällä) ilmoittautumassa kokeeseen.