Vuosaari, Helsinki
info(at)hosinsul.fi

Kevään 2017 tapahtumia

Kevään 2017 tapahtumia

Seuramme järjestää ns. minileirin lauantaina 22.4.2017, ja se on tarkoitettu kaikille värivyöryhmässä harjoitteleville, eli kaikille, jotka ovat suorittaneet ensimmäisen vyökokeen. Minileiri on maksuton, ja se pidetään Vuosaaren urheilutalon liikuntatilassa. Minileirillä on kaksi harjoitusta, n. 13.00-14:20, ja n. 14:40-16, joiden välissä on pieni ruokailutauko. Omat eväät mukaan. Opettajana toimii seuramme päävalmentaja Jukka Nyman, 5. Dan.

 

Seuramme järjestää seuran sisäiset kilpailut tiistaina 25.4.2017 klo 18:30-n.20:30. Näiden kilpailuiden tarkoituksena on tutustuttaa harrastajia kilpailutoimintaan ja -käytäntöihin, ei niinkään kilpaileminen toisia vastaan. Kilpailut ovat tarkoitettu kaikille värivyöryhmän harrastajille (kaikille, jotka ovat suorittaneet ensimmäisen vyökokeen), ja kilpailuissa tehdään sarjajako iän ja/tai vyöarvon mukaan riippuen osallistujamäärästä. Toivomme, että kaikki seuramme harrastajat tulevat paikalle! Kilpailuihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kilpailuissa on liikesarjaa, erikoistekniikkaa (hyppypotkut) ja pyykkipoikaottelua, eli leikkimielinen ottelu, jossa lyöntien ja potkujen sijaan yritetään napata pyykkipoikia toisen puvusta.

 

Seuraavat kilpailut ovat Tampere Cup lauantaina 13.5.2017. Lisätietoja löytyy myöhemmin keväällä osoitteesta https://www.taekwon-do.fi/tapahtumat/2017/

 

Kevään vyökoe pidetään lauantaina 20.5.2017. Värivyöt voivat osallistua kokeeseen, jos treenikortissa on 24 merkkiä (sinisestä vyöstä ylöspäin 40 merkkiä). Alkeiskurssilaisilta ja ylemmiltä valkoisilta vöiltä emme tällä kaudella vaadi treenimerkintöjä.