Vuosaari, Helsinki
info(at)hosinsul.fi

Taekwon-don alkeiskurssit

Alkeiskurssi aikuisille ja nuorille 14v+ (syksy 2023)

Alkeiskurssin aikana tutustutaan taekwondoon lajina ja käydään läpi lajin eri osa-alueita, keskittyen lajin perustekniikoihin (lyönnit, potkut ja torjunnat) sekä itsepuolustuksen perusteisiin. Treenimme alkavat lämmittelyllä, jonka aikana teemme valmistavia harjoitteita eri tekniikoita varten, otteluliikkumisharjoitteita, ja toisinaan erilaisia leikkejä. Lyhyen venyttelyosuuden jälkeen harjoittelemme ensin taekwon-don perustekniikoita (erilaiset lyönnit, potkut ja torjuntatekniikat) ja liikesarjoja. Treenien lopuksi harjoittelemme yleensä itsepuolustustekniikoita ja potkuja.

Harrastajien turvallisuus on meillä aina tärkeintä, ja asteittainen tekniikoiden opettelu mahdollistaa turvallisen harjoittelun alusta alkaen. Alkeiskurssilla et tarvitse suojia, varustukseksi riittää joustavat liikuntavaatteet. Treenaamme paljain jaloin ja ilman koruja ym.

Kurssilla on yksi ohjattu harjoitus (1h) viikossa. Tervetuloa mukaan!

  • Kurssi alkaa maanantaina 4.9.2023 ja kestää joulukuun puoleenväliin. Mukaan ehtii koko syyskuun ajan!
  • Kurssin harjoitukset maanantaisin 18:30-19:30 Vuosaaren Urheilutalolla (Vuosaarentie 5).
  • Alkeiskurssin hinta on 79,90€.
  • Ensimmäisen kerran voit kokeilla ilmaiseksi! Jos et halua jatkaa kokeilukerran jälkeen, riittää, että laitat meille viestin, niin emme lähetä sinulle kurssin laskuaKurssin vetäjänä toimii Esa Salminen, 2. Dan

Esa on harrastanut taekwon-doa vuodesta 2003 eri maissa ja meidän seurassammekin jo kohta 20 vuotta. Esa vetää nuorten ja aikuisten alkeiskursseja ja treenejä muillekin. Esan suosikkeja taekwon-dossa ovat liikesarjat ja perustekniikka, samoin kuin lajiliiton järjestämät leirit, joilta saa aina uusia ideoita ja intoa myös omaan tekemiseen.


Lisätietoja kursseista saat osoitteesta info (at) hosinsul (.) fi