Vuosaari, Helsinki
info(at)hosinsul.fi

Tervetuloa alkeiskursseillemme tammikuussa 2023!

Hosin Sul Taekwon-do

Tervetuloa Hosin Sul taekwon-don hajoituksiin! Olemme pieni mutta aktiivinen takewon-doseura ja järjestämme alkeiskursseja junioreille (11-13v) sekä aikuisille ja nuorille. Kursseilla opetellaan tämän korealaisen kamppailulajin perusteita, kuten lyöntejä ja potkuja sekä itsepuolustuksen perusasioita.

Alkeiskurssin suorittaneille tarjoamme valmennusta aina maajoukkuetasolle asti, hauskanpitoa unohtamatta. Keväällä 2023 järjestämme 3 alkeiskurssia Vuosaaressa. Tervetuloa mukaan!


Junioreiden alkeiskurssi 11-13v

Junnuryhmämme alkeiskurssi treenaa taekwon-don perusasioita ja itsepuolustuksen alkeita. Junioreilla on käytössä helpotettu vyöjärjestelmä. Treenit keskiviikkoisin 18.30-19.30. Lue lisää junioreiden kurssista


Aikuisten ja nuorten alkeiskurssi

Alkeiskurssillemme ovat tervetulleita kaikki yli 14-vuotiaat ilman yläikärajaa! Kurssilla tutustutaan taekwon-doon ja suoritetaan kurssin lopuksi ensimmäinen vyöarvo. Treenit maanantaisin 18.30-19.30 Vuosaaren urheilutalolla. Lue lisää aikuisten kurssista


Yli 40-vuotiaiden alkeiskurssi

Keväällä 2023 järjestämme pitkästä aikaa ns. tosiaikuisten kurssin, eli yli 40-vuotiaille räätälöidyn alkeiskurssin. Kurssilla opetellaan samat asiat kuin aikuisten ja nuorten kurssilla, mutta rauhassa ja panostan erityisesti huolelliseen lämmittelyyn. Treenit lauantaisin 13.00-14.00 Vuosaaren urheilutalolla. Lue lisää yli 40-vuotiaiden kurssista


Seuramme

Hosin Sul Taekwon-do on Helsingin Vuosaaressa toimiva seura, joka järjestää taekwon-don opetusta ja alkeiskursseja lapsille ja aikuisille. ”Hosin Sul” tarkoittaa itsepuolustusta, mutta seurassamme harjoitellaan taekwon-don eri osa-alueita monipuolisesti.

Taekwon-Do on näyttävä korealainen taistelululaji, jossa yhdistyvät liikesarjat, tekniikka, ottelu, itsepuolustus ja murskaus. Taekwon-do kehitettiin 1900-luvun alkupuolella karaten ja muiden perinteisten kamppailulajien pohjalta, ja vaikka laji on kehitetty alunperin taistelutarkoituksiin, on siitä kehittynyt myös näyttävä kilpailulaji. Taekwon-dossa on käytössä vyöjärjestelmä, jossa aloittelija aloittaa valkoiselta vyöltä, ja suorittaa uusia vyöarvoja tietyt asiat opittuaan.

Hosin Sul Taekwon-do on perustettu vuonna 1994. Seurassamme harjoitellaan taekwon-don perustekniikoita, itsepuolustusta, potkutekniikoita, ottelua ja murskaustekniikoita. Seuramme kuuluu Suomen ITF Taekwon-do -liittoon ja kansainväliseen ITF-liittoon (International Taekwon-Do Federation). Päävalmentajanamme toimii Juha Ojanperä, 5. Dan, ja lisäksi harjoituksiamme ohjaa seuran muut mustat vyöt.