Taekwon-don alkeiskurssit


Aikuiset

Aikuisten alkeiskurssin aikana tutustutaan taekwon-doon lajina ja käydään monipuolisesti läpi lajin eri osa-alueita. Kurssilla opetetaan lajin perustekniikoita, eli erilaisia torjuntatekniikoita, lyöntejä ja potkuja. Kurssilla harjoitellaan myös ottelun perusteita ja itsepuolustustekniikoita sekä itsepuolustustilanteissa toimimista. Alkeiskurssilla ei ole yläikärajaa eikä ennakkovaatimuksia kokemuksen tai kunnon suhteen, ja se sopii sekä naisille että miehille. Tervetuloa mukaan!

Kurssilla on yksi ohjattu harjoitus (1,5h) viikossa, jonka lisäksi kurssilaiset voivat käydä perjantaisin vapaavuorollamme kertailemassa. Alkeiskurssi kestää kevätkauden verran (noin 4 kk), jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen vyökoe ja siirrytään treenaamaan edistyneiden eli värivöiden ryhmään.

Kurssi alkaa ma 22.1.2018.
Harjoitukset maanantaisin klo 19:30 – 21:00 Vuosaaren urheilutilan judotatamilla, sekä perjantaisin vapaavuoro 18.30-20:00 (Huom! Perjantaisin ei ole ohjattua harjoitusta). Kurssin hinta on 100€. Kurssin kaksi ensimmäistä kertaa voit kokeilla ilmaiseksi. Ilmoittaudu kurssille täällä.

 

9-13-vuotiaat

Junioreiden alkeiskurssi on tarkoitettu 9-13-vuotiaille lapsille. Kurssin aikana tutustutaan taekwon-don perusteisiin ja lajin eri osa-alueisiin. Kurssilla opetetaan lajin perustekniikoita, esimerkiksi erilaisia torjuntatekniikoita, lyöntejä ja potkuja, sekä käydään läpi itsepuolustuksen perusteita.

Kurssilla on yksi ohjattu harjoitus (1h) viikossa. Alkeiskurssi kestää lukukauden verran (noin 4 kk), jonka jälkeen siirrytään treenaamaan edistyneiden (värivöiden) ryhmään. Tervetuloa mukaan!

Kurssi alkaa la 20.1.2018.
Harjoitukset lauantaisin klo 13:00 -14:00 Vuosaaren urheilutalon liikuntatilassa. Kurssin hinta on 80€. Kurssin kaksi ensimmäistä kertaa voit kokeilla ilmaiseksi. Ilmoittaudu kurssille täällä.

 

Lisätietoja kursseista saat osoitteesta info (at) hosinsul (.) fi