Taekwon-don alkeiskurssit


Alkeiskurssi aikuisille ja yli 13-vuotiaille (syksy 2018)

Alkeiskurssin aikana tutustutaan taekwon-doon lajina ja käydään monipuolisesti läpi lajin eri osa-alueita. Kurssilla opetetaan lajin perustekniikoita, eli erilaisia torjuntatekniikoita, lyöntejä ja potkuja. Kurssilla harjoitellaan myös ottelun perusteita ja itsepuolustustekniikoita sekä itsepuolustustilanteissa toimimista. Alkeiskurssilla ei ole yläikärajaa eikä ennakkovaatimuksia kokemuksen tai kunnon suhteen, ja se sopii sekä naisille että miehille. Tervetuloa mukaan!

Kurssilla on yksi ohjattu harjoitus (1,5h) viikossa, jonka lisäksi kurssilaiset voivat käydä maanantaisin vapaavuorollamme kertailemassa. Alkeiskurssi kestää noin 3,5 kk, jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen vyökoe ja siirrytään harjoittelemaan edistyneiden eli värivöiden ryhmään. Tervetuloa mukaan!

Kurssin harjoitukset keskiviikkoisin 19:30-21:00 Aurinkolahden peruskoulun Auringonpilkussa (Villiruusunkuja 4). Alkeiskurssin hinta on 100€.

 

Alkeiskurssi 9-13-vuotiaille (syksy 2018)

Junioreiden alkeiskurssi on tarkoitettu 9-13-vuotiaille lapsille. Kurssin aikana tutustutaan taekwon-don perusteisiin ja lajin eri osa-alueisiin. Kurssilla opetetaan lajin perustekniikoita, esimerkiksi erilaisia torjuntatekniikoita, lyöntejä ja potkuja, sekä käydään läpi itsepuolustuksen perusteita.

Kurssilla on yksi ohjattu harjoitus (1h) viikossa. Alkeiskurssi kestää noin 3,5 kk, jonka jälkeen suoritetaan ensimmäinen vyökoe ja siirrytään harjoittelemaan edistyneiden eli värivöiden ryhmään. Tervetuloa mukaan!

Kurssin harjoitukset keskiviikkoisin 18:30-19:30 Aurinkolahden peruskoulun Auringonpilkussa (Villiruusunkuja 4). Alkeiskurssin hinta on 80€.

 

Lisätietoja kursseista saat osoitteesta info (at) hosinsul (.) fi